HTML

Villete

Egy okos egyetemista - politikáról, közéletről, sportról, kultúráról, magyarokról, franciákról... ami jó Firefox-ra optimalizálva

Linkblog

#26

2006.03.12. 22:50 hank_the_freak

Azt kell mondanom, a kései hazaérkezés ellenére remek nap volt. Az éjszaka leforgattuk a Megasztár 4. :D első adását. Meg kell vagdosni (nehéz munka lesz), és megy az adásba jövő hét szombaton. Csak és kizárólag öt ezrelék fölötti alkoholtartalmú zenék mentek. :) És a zsűri csak értékelt...

Néhány szót a mai, kimondottan fantasztikus versenyről! Ez egy történelmi nagydíj, Schumit csatában verte Alonso, ezután nekem ne mondja senki, hogy a tavalyi címe nem volt megérdemelt. Kimit megint isteníteni fogják, de én azt mondom, rajta kívül legalább 3-man meg tudnák ugyanezt csinálni abban a kocsiban. Ennyi.
És végül: éljen a kis Nico! Azt gyanítom, sokat fogunk még róla hallani. Egyébként hasonló színösszeállítású dobogóra számítok egész évben. A Honda ugyanis nem volt meggyőző!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freaky.blog.hu/api/trackback/id/tr76186106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása