HTML

Villete

Egy okos egyetemista - politikáról, közéletről, sportról, kultúráról, magyarokról, franciákról... ami jó Firefox-ra optimalizálva

Linkblog

#34

2006.03.23. 23:33 hank_the_freak

Na még egy kis politika, aztán hagyom. De ez egy ilyen nap. Mikola Istvánra azt mondanám, ha nem lennék udvarias, hogy egy fasz. De ezt nem mondom, mivel udvarias vagyok. Így hát csak annyit mondok, hogy az elmúlt napokban tett kijelentései alapján nemhogy kormányfőhelyettesnek, de egy kis közösség vezetésére is teljesen alkalmatlan. Mit is mondott ma? "s igenis, a mindenkori irányításnak, menedzsmentnek, hatalomnak korlátoznia kell az egyén parttalan szabadságvágyát. A közösség (...) a közjó és az igazságosság szellemében. Mit jelent a másik oldal? Az egyén parttalan szabadságvágynak a kibontakozását kell segíteni, nem kell a közösség, önmegvalósító, mai szingli életforma, az az igazi. Nem közösségek kellenek, hanem szinglikbol összeálló hordák kellenek, és akkor már indul is az Andrássy úton a menet a fiúk, a lányok nyakába fülbevalók, lufik, és szól a recsegő rádióban a zene, amit úgy hívnak, hogy technó. Elgondoltam ezt a két képet, két világ. Döntenünk kell a két világ között. Az egyik oldalon az élet kultusza, az egyén, a közösség boldogulásának a segítése, a másik pedig az önpusztító, talán prolongált öngyilkosság-kép is aposztrofálható (...)" (forrás: www.index.hu) Ez a fickó lenne majdan a "nemzet orvosa"? Hát ha ezt valóban komolyan gondolja, akkor én elmenekülök innen. Ha meg hazudozik, akkor szintén alkalmatlan. Egy olyan pozícióra készülő ember, mint ő, ilyet ma nem mondhat. Átgondoltam. Udvariatlan leszek. Mikola egy fasz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freaky.blog.hu/api/trackback/id/tr81186098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása