HTML

Villete

Egy okos egyetemista - politikáról, közéletről, sportról, kultúráról, magyarokról, franciákról... ami jó Firefox-ra optimalizálva

Linkblog

Előterjesztés

2007.10.22. 20:26 hank_the_freak

Aki rombol, verekszik, elfogni, megverni, lecsukni, amelyiknél molotov-koktél van, bilincsbe verni. Amíg végre belátja, hogy nem ő a többség.

Mert ez itt a baj.

Tóta W. írta, hogy ezek olyan kisebbség, mint a cigányok, csak kevesebben vannak. Viszont nagyobb balhét csinálnak - a cigánybűnözés néha előjön, mint téma, de hamar belátható, hogy azt a problémát rosszul is kezelik, és arra is számtalan példát látunk, hogy attól még, hogy valaki cigány, nem bűnöző, és vice versa.

Ezek viszont borítékolhatóan rombolni fognak, ha a kezük ügyébe kerül valamilyen jobb sorsra érdemes nap: legyen szó nemzeti ünnepről vagy melegfelvonulásról. Igen, integrálni kell őket, mint szubkultúrát, de először pofán rúgni kell őket, hogy tudják, hol a helyük. Amint belátják, hogy kisebbségben vannak, és szerencsére halvány esély sincs rá, hogy valaha is többség legyenek, máris nyugodtabbak. De ehhez először le kell lőni gumilövedékkel. Fájjon neki. Abból ért.

Amint belátta, hogy kisebbségben van, már rögtön nem érdekel, hogy minek tartja magát, és minek tart engem - ugyanis én viszont többségben vagyok és ilyenkor neki coki van. Amíg viszont ki mer menni az utcára rombolni - nos addig megsemmisítendő.

Szólj hozzá!

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://freaky.blog.hu/api/trackback/id/tr56204126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása