HTML

Villete

Egy okos egyetemista - politikáról, közéletről, sportról, kultúráról, magyarokról, franciákról... ami jó Firefox-ra optimalizálva

Linkblog

#55

2006.05.03. 19:16 hank_the_freak

És most lássuk a mai híreket! A TDK-m úgy tűnik, továbbjutott! A politológiairól van szó. 100-ból 79 pont, ez nem rossz, ráadásul az opponensek elég jókat írtak róla. T. G. tömören, de azért eléggé megdícsérte! Ez nagyon jólesett, mert a szakma egy széles körben - laikusok számára is - ismert képviselőjéről van szó. Valamint G. S. belekötött azért jópár helyen, de ebből több helyen igaza van, és örülök is, hogy bizonyos dolgokra rávilágított, így végülis csak segített felkészülni a védésre.
A másik TDK-ról nem tudok még semmit, illetve azt, hogy az 72 pontos lett, de hogy továbbjutó-e, arról fogalmam sincs. Azért csak húzzunk bele!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freaky.blog.hu/api/trackback/id/tr20186077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása