HTML

Villete

Egy okos egyetemista - politikáról, közéletről, sportról, kultúráról, magyarokról, franciákról... ami jó Firefox-ra optimalizálva

Linkblog

Sportvasárnap unalmasan

2006.06.11. 19:12 hank_the_freak

A mai receptünk: sportvasárnap unalmasan!

Hozzávalók: 1 atomjó Fernando Alonso, 21 db ügyetlenebb konstrukció, 10 béna szerb, 1 béna montenegrói, 1 db Robben, 10 segédkező holland, 1 db Nadal 1 db Federer, sok-sok teniszlabda és egy kis salak.

Elkészítés: 13:00-kor keverjük össze Alonsot és a 21 ügyetlenebbet a silverstone-i arénában, és várjunk 1,5 órát, dagasszuk Alonso előnyét 23 pontra. Közben sűrűn unatkozzunk és éljenezzünk. Mindezekután tegyük a szerb, holland és montenegrói összetevőket egy kis zöld fűre, majd kapkodjuk el a szerbek által sűrűn a kapu mellé lőtt labdákat. Örüljünk Robbennek, aki be tudja ügyeskedni a kapuba a tölteléket (labdát). Ismét 90 perces unatkozás következik. Szimultán figyeljük, ahogy a szépen elsimított salakon a hozzáadott összetevők (labdák, Nadal és Federer) játszanak. Vigyázat! Először Nadal, majd Federer hajlamos a leégésre. Ha viszont jól adagoljuk a sikolyokat, és a káromkodásokat, forró órákat szerezhetünk. Végül fogyasszunk bőven a Federer által kapott salátástálból és a Nadal által elnyert kupából.

Jó étvágyat, jó unatkozást!

Szólj hozzá!

Címkék: foci forma1 tenisz

A bejegyzés trackback címe:

https://freaky.blog.hu/api/trackback/id/tr80186059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása