HTML

Villete

Egy okos egyetemista - politikáról, közéletről, sportról, kultúráról, magyarokról, franciákról... ami jó Firefox-ra optimalizálva

Linkblog

Cool Vogues

2006.08.22. 20:07 hank_the_freak

Hirtelen eszembe jutott egy pár zene, amelyet muszáj ajánlanom, mert mostanában csak ezeket hallgatom:

 

Madonna vs. Paffendorf - Cool Vogue >>> A Paffendorf régi nagy slágere összemixelve Madonna egy kevésbé nagy, de így azért mégis ütős zenéjével. Aki csinálta, annak olyan ritmusérzéke van, mint egy szinkronúszónak.

 

Kelly Clarkson - Since you've been gone (The Real Booty Babes Remix) >>> Kelly Clarkson alapvetően másodvonalbeli énekesnő, de ez az egy száma azért tényleg nagyon jól sikerült. És akinek már elege van a Benassi-stílusú remixekből, annak is ajánlom ezt, hogy kiderüljön, azért ebben a műfajban is lehet újat alkotni

 

Prodigy - Voodoo people (Pendulum Remix) >>> Oké, tudom, hogy lassan egy éves mix, de mégis a koncert óta hallgatom szinte éjjel-nappal. Zúzás a köbön. Nem is kell többet mondani.

 

Meck - Thunder in my heart >>> Freddie Mercury revival stílus (kis Pet Shop Boys-zal), igazi britpop, orgazmusos hangulattal.

 

DuMonde - Live @ New Year's Eve 2005 >>> Oké, ez egy kétórás mix, de a trance utóbbi éveinek legjobb, legnagyobb zenéi szólalnak meg új feldolgozásban DuMonde varázslatos DJ-tudásának köszönhetően. Tényleg, hova tűnt ez az ember a trance-életből?

 

Hans Zimmer - He's a pirate (Tiesto Remix) >>> A király újabb mesterműve. Minden további kommentár felesleges

 

Placebo - Every you every me >>> Egy klasszikus. Sajnos a Szigeten idén nem tudtam a koncertjükön ott lenni, de egyszer már sikerült, és az hatalmas volt. Ami pedig ezt a számot illeti, szerintem a legjobb zenéjük, és ne felejtsük el azt a kultuszfilmet sem, aminek a főcímdala volt (Kegyetlen Játékok)

Szólj hozzá!

Címkék: zene

A bejegyzés trackback címe:

https://freaky.blog.hu/api/trackback/id/tr77186041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása