HTML

Villete

Egy okos egyetemista - politikáról, közéletről, sportról, kultúráról, magyarokról, franciákról... ami jó Firefox-ra optimalizálva

Linkblog

Oszolj!

2006.10.23. 16:21 hank_the_freak

Szégyen, hogy ilyen emberek élnek Magyarországon, akik nemzeti ünnepünkön, ráadásul az 50. évfordulón balhéznak, verekedést szítanak, és destabilizálják a közrendet!

Ezeket, akik a Bazilikánál, az Arany János utcánál, a Deák téren, stb... randalíroznak, nem könnygázzal és vízágyúval, hanem gumibottal és gumilövedékekkel kellene már oszlatni. Nagyon veszélyes, ha a demokrácia védelme, az alapjogok esernyője kiterjed olyanokra is, akik a demokratikus értékeket nem vallják magukénak.

Még veszélyesebb, ha egy párttal történik ugyanez. A Fidesz mélyen van a radikalizmus süllyesztőjében, innen már nehéz lesz hiteles demokrata pártként kikeveredni - még ha Orbán beszéde a megbékélés felé tett első lépés is. Egy párt egy jogállamban semmiképpen sem gerjesztheti szánt szándékkal a közrend megdöntése elleni eseményeket, és bátoríthatja azok elkövetőit!

Szégyen az, ha valóban tiszta múltú ötvenhatosokat fütyülnek ki a hivatalos megemlékezésen! Szégyellje magát és maradjon mostantól kussban az, aki ilyet tesz!

 

Végül - szomorú és szégyen az, hogy nekem Budapesten félnem kell, ha a csürhével nem vagyok egy véleményen. Szép kis ünnep, a kibaszott életbe!

2 komment

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://freaky.blog.hu/api/trackback/id/tr56186017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Interrogator (Interrogator) 2005.11.24. 21:49:34

Jogos.
amúgy azért írnak kevesen ilyesmiről, mert a bloggerek többségének a töke tele van az egésszel!!!

csikszem (csikszem@agyampark.hu) 2005.11.24. 21:49:34

Teljesen igazad van.
És olyan kevesen blogolnak erről.
süti beállítások módosítása