HTML

Villete

Egy okos egyetemista - politikáról, közéletről, sportról, kultúráról, magyarokról, franciákról... ami jó Firefox-ra optimalizálva

Linkblog

Van itt nálunk hajcihő

2007.10.14. 23:03 hank_the_freak

A világon mindenki vicceskedni akar. Tudat alatt még az is, aki egyébként nem. A héten számos szép példát találtam erre, íme:





























A Kinizsi utcában található ez a minden bizonnyal a fogyasztóvédelem megzavarására létrehozott szépség. Rövid benézés után inkább bort kérnék, mint kávét, és ebben megerősít az is, hogy a "kávézó" szót szégyenlős pici sárga betűkkel sikerült csak kiírni, végülis nehogy már kocsmának kelljen hívni... Másik lehetőség, hogy a tulaj Borozó Töhötöm - ezzel a névvel vagy kocsmárosnak, vagy alkoholistának lehet menni, ragyogó karriert jósolunk ezekben az esetekben.
Annakidején a Nagycsarnokban lehetett az automatából lehetett "borízű teát" inni, most lehet, hogy itt a borízű kávé is. Borízű hangon.

Munkám során néha kapcsolatot kell tartani külföldi politikai forrásokkal. Így történt meg az a közemberekkel ritkán előforduló eset, hogy feliratkoztam az Albán Politikatudományi Társaság hírlevelére. Meg is jött a megerősítő e-mail, eddig minden rendben, ám a linkre kattintva a szerver a következő üzenetet generálta az arcomba bele:










Magyarra szinte lehetetlen átültetni az ebben a mondatban rejlő mélységeket, de kb. "A szerver azt mondta hogy sicc, sicc!". Ez megnyugtató: mégsem olyan szar a helyzet Albániában, ha ilyenekre ráérnek - bár a szerverek ezek szerint bizalmatlanok. :)

Végül a következő videót ajánlanám mindenki szíves figyelmébe. Ha már északi szomszédunk elszemtelenedett, és pofon verni nem tudjuk, legalább röhögjük ki a nyelvüket! Igen, az "átkosban" létezett rajzfilmexport is a KGST berkein belül, mint olyan. És ennek egy gyönyörű példája a következő:

Azt hiszem, ezt már tényleg no comment. Sisku Aladár és hopsza hopsza hopszasza mindenkinek!

Szólj hozzá!

Címkék: napjaim

A bejegyzés trackback címe:

https://freaky.blog.hu/api/trackback/id/tr58196344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása