HTML

Villete

Egy okos egyetemista - politikáról, közéletről, sportról, kultúráról, magyarokról, franciákról... ami jó Firefox-ra optimalizálva

Linkblog

#17

2006.03.06. 21:49 hank_the_freak

"Tehát itt a teremben most nem pisilünk, nem kakálunk, nem szexelünk." Neeem, nem az egyik bolondokháza eligazításán hangzott el a fenti mondat, hanem a Corvinus Egyetem 336-os termében. Bizony, ilyet hall az ember, ha beül szociálpszichológiára :D Legalább szemléletes az oktatás.

Az Oscar-gála miatt most jó fáradt vagyok. És még csak nem is az a film lett a legjobb (Brokeback mountain) amit szerettem volna. Végülis nem baj, a begyöpösödött közvélemény így is kapott egy jó nagy pofont :)

És az estének volt egy csúcspontja. Ami nem más, mint EZ. Emil Boc, Kolozsvár polgármestere hivatalos volt egy román talkshow-ba. Mivel nemrég rendezték át a díszletet, a polgármester úr laffant egy nagyot. Ajánlom, nézzétek meg! :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freaky.blog.hu/api/trackback/id/tr34186115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása