HTML

Villete

Egy okos egyetemista - politikáról, közéletről, sportról, kultúráról, magyarokról, franciákról... ami jó Firefox-ra optimalizálva

Linkblog

#20

2006.03.09. 20:31 hank_the_freak

Tóta W. Árpád - Eljövetel. Mindenkinek ajánlom ezt a könyvet! Nagyon állat! :D Tóta W. a szokásos, megmondós stílusában írt fiktív újságcikkeket egy fiktív UFO-becsapódásról és a következményekről. Iszonyatos mennyiségű poén, és még több alázás van belesűrítve egy egyébként szégyentelenül vékony könyvbe. A kedvencem: "XVI. Benedek pápa "Scheiße" kezdetű enciklikájában..." Félelmetesen nagy, tessék elolvasni! Lehetőleg még a választásk előtt.

Ha már választásokról van szó, leadtam a TDK címét és rezüméjét, Székek és Egyensúlyok lesz a címe, és az alább már ismertetett tartalommal.

Ma este pedig makrélasütés. Ha addig nem alszom el. Paprikás liszt rulez!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freaky.blog.hu/api/trackback/id/tr83186112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása