HTML

Villete

Egy okos egyetemista - politikáról, közéletről, sportról, kultúráról, magyarokról, franciákról... ami jó Firefox-ra optimalizálva

Linkblog

#23

2006.03.11. 17:23 hank_the_freak

Nos hát igen. Az időmérő. Szerény véleményem szerint - amelyet kendőzetlen formában fogok itt és most közszemlére tenni - az új időmérő rendszer egy nagy darab száradt tapírkaki. Még ilyen mocskot nem láttam. Ennél még talán a tavalyi is jobb volt, de sokkal célszerűbb lenne visszatérni a régi, 12 körös rendszerhez. Most nem mondom, hogy azért, mert néha Palikék is belebonyolódtak, mert ezzel nem mondanék semmit, ők általában háromnál több szavas mondatokból sem tudnak épen és egészségesen kievickélni, de én is elvesztettem a fonalat, pedig már tavaly óta, mikor bedobta a lángeszű, lánglelkű (fúrófejú, szar életű, stb. - copyright by L.) Max Mosley a tudatba ezen tervét, már körülbelül tudom, hogy is fog ez kinézni. Gyalázat. Remélem, változik még az idény közben.
Ami az eredményt illeti, az egyik szemem sír (MS) a másik nevet (Kimi). És szerencsére még mindig a versenyen megszerzett helyezés számít. Ott pedig a Renault-k a favoritok. Több szót nem is érdemes pazarolni erre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freaky.blog.hu/api/trackback/id/tr51186109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása