HTML

Villete

Egy okos egyetemista - politikáról, közéletről, sportról, kultúráról, magyarokról, franciákról... ami jó Firefox-ra optimalizálva

Linkblog

#30

2006.03.19. 10:57 hank_the_freak

Van olyan hét, mikor minden összejön. Mármint jó értelemben. Én erre a mostanira akkor is ezt mondanám, ha a hétvégén zsírdisznók megvadult csordája kergetett volna végig a városon - a keddi dolog miatt (ld. alább). Ám nem így történt, sőt. A pénteki műsor is, mondhatni, remekül sikerült, amelyet tegnap este folytattunk (új büntetődal a szeren: Elakelaiset - Jenkkapolkkahumppa :D lefogadom hogy a ceglédi füleknek már most kedves).

Ám be kell számolnom a tegnap este eseményei között még a Cotton Club Singers koncertről is. Tiszteletjegyet kaptam, mint rádiós, és E. barátnémmel mentünk. Hát, hát. Abba Jazz volt a koncert címe (mint egyébként a lemeznek is, amit nemrég adtak ki), és igencsak hullámzó teljesítményt nyújtottak az amúgy nagyon tehetséges srácok és lányok. Ez azt jelenti hogy a koncert fele nagyon jó volt, a másik fele pedig dögunalom. Nekem pl. kifejezetten csalódás volt a The Winner Takes It All feldolgozás (állítólag amúgy jó, csak itt hagyott némi kívánnivalót maga után), viszont az I Have A Dream, és a Money Money Money ott volt a szeren. Ja, és ki ne hagyjam a Super Troopert (némi hűs germano-svéd szexuális tartalommal - na meg egy adag humorral - feltöltve). Egyszóval nézhető. Hallgatható. Úgy a fele. Ja, a számok közötti viccelődés pedig - az olcsó poénok dacára - kifejezetten üdítően hatott. Az egyetlen keserű sejtésem, hogy nekem bizonyos jelekből úgy tűnt, hogy a turné összes állomásán ugyanezeket a poénokat adják elő... Hmmm... Lehet, hogy nincs igazam. De szerintem azért mégis.

Az este egyébként ismét hosszúra nyúlt, de most nevetős-jótbeszélgetős-végéntakarítós volt. Szerintem. Külön fénypontja volt még másik imádott barátném, Zs. felbukkanása, akivel egy e helyütt nem részletezendő beszélgetést folytattam. De nem is ez a lényeg, hanem hogy ott volt :)

És ma reggelre készen állt minden arra, hogy feltegye a koronát a hét fejére (az a hétfő - akkor nem jó). Ugyanis Fisichella és Alonso egy gyönyörű kettős győzelemmel ajándékoztak meg (külön engem, persze). Ilyet még látnék sokat idén! Hogy milyet is? Nnna, ilyet:

A sisak színe majdnemhogy mindegy, ha egy ugyanilyen színösszeállítás fut be mögötte. És még valami, ami ide tartozik, bár emiatt inkább bosszankodtam: ez nem más, mint a kis Nico. Mondjuk kérdés, hogy egy, nálam majdnem egy évvel idősebb srácot nevezhetek-e kicsinek. De igen, mert egyelőre a fater a nagy Rosberg. Ő meg a kicsi. Majd lehet, egyszer fordítva lesz. Szóval sajnos Nico kiesett, lerohadt alatta a motor, a Williams még kissé nagyképűen állította tegnap, hogy akár a győzelem is szóba kerülhet. Kár érte. Mármint a srácért. Nem a motorért.

Nos, ő lenne az, és én máris feliratkozom a rajongói sorába (nem félreérteni, az első a Renault marad - ej de jó is lenne, ha odaszerződne). Ez a srác még sokra fogja vinni egyszer! Csakúgy, mint Alonso. Még az is lehet, hogy hamarabb beérik. Itt és most lefogadom, hogy még idén futamot nyer. Na ki mer ellenem fogadni? :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freaky.blog.hu/api/trackback/id/tr74186102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása