HTML

Villete

Egy okos egyetemista - politikáról, közéletről, sportról, kultúráról, magyarokról, franciákról... ami jó Firefox-ra optimalizálva

Linkblog

#42

2006.04.05. 21:38 hank_the_freak

Nos hát. Megvolt a vita. Végül is a Liberálisok Házában néztem, ugyanis a FIB rendezvénye egy elég szomorú okból elmaradt.
Hogy ki nyert? Egyértelműen Gyurcsány. Török Gábornak azonban osztom azt a nézetét, hogy a végén kicsit túl agresszív volt, lebecsülte az ellenfelét - ami persze nem nehéz, ha az embernek egy olyan "ellenféllel" kell szembenéznie, mint amilyen Orbán volt ma este - és ez lehet, hogy nem jó pont. Mindezek ellenére talán ez az egyetlen ami ellene szól. Orbán javára viszont nem szól semmi. Ügyetlen csúsztatásokkal próbálkozott, és kivételesen egyetértek Kókával: kiégett politikus látszatát keltette. A bevált kampányszövegek ismételgetése itt nem jött be. Ide tények, adatok kellenek. És azokat csak Gyurcsány említett. Mindezt összerakva azzal a politikai úttal amit a Fidesz 1998 óta bejárt - és főleg az utóbbi időben - úgy gondolom, teljesen egyértelmű, hogy ki alkalmasabb miniszterelnöknek. Egy "vezérigazgató" Gyurcsány, vagy a "népvezér", demagóg Orbán.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freaky.blog.hu/api/trackback/id/tr34186090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása