HTML

Villete

Egy okos egyetemista - politikáról, közéletről, sportról, kultúráról, magyarokról, franciákról... ami jó Firefox-ra optimalizálva

Linkblog

#43

2006.04.09. 02:54 hank_the_freak

A tegnap este no comment :D De boldog vagyok, hogy ilyen jól sikerült! Egy szinte tökéletes műsor után - sok alkohol - és egy kis MC-zés a diszkóban. Szeretem ha elismernek, és ez tegnap este maximálisan megtörtént! Ezerszeres hála a közönségemnek :)

Holnap - azaz már ma - választás. Tiszteletben tarom a kampánycsendet, éppen ezért nem írok semmit. Majd holnap, este 7 óra után, mikor is S. kollégával és néhány baráttal kiértékeljük egymás között az eredményeket egy üveg jó bor és egy liter jéger társaságában. Derűs vagyok, optimista, sosem volt jobb kedvem! Húzzunk bele, Magyarország!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freaky.blog.hu/api/trackback/id/tr59186089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása