HTML

Villete

Egy okos egyetemista - politikáról, közéletről, sportról, kultúráról, magyarokról, franciákról... ami jó Firefox-ra optimalizálva

Linkblog

#49

2006.04.15. 12:58 hank_the_freak

Az utolsó péntek (volt tegnap) Ukrajna előtt... Jövő csütörtökön már az öreg Kárpátalján fogom ropni. Nagyon remélem, hogy Galíciában megtaláljuk Sztari Krivotulit, és dédnagyapám sírját. Bár az előzetes útiterv szerint éjszaka megyünk arrafelé. Az pedig ugye, sehol sem életbiztosítás. Főleg nem egy ukrán faluban. És emellé még oroszul is meg kellene tanulnom - addig. És csütörtökön még egy EVK-felvételi is lesz. Hát, húzzunk bele!
Anyám előásott valahonnan egy orosz Ezer Kérdés Ezer Választ, remélem segít. Ha meg nem, akkor egy másik könyv kazettamellékletéből az orosz telefonbeszélgetéseket fogjuk hallgatni zene helyett. Valamelyik csak bejön...

Érdekes módon semmit sem érzek abból, hogy tegnap este mekkora buli volt. Pedig volt! Ám a reggelt egy üdítő bokor-kicsavarással kezdtem. Tudni kell, hogy nekünk mobil-kertünk van. Ha valaki vak lenne a családban, elég rendesen ki lehetne babrálni vele úgy, hogy gyakran meghívjuk látogatóba. Tavasszal és nyáron szinte minden második héten ültetünk át fát, bokrot, szedünk ki mindenféle kórókat a földből (egy előző, sikertelen átültetés következményeit általában). Na én persze elsősorban rombolni szeretek.

Két érdekesség. Az egyik a Fővárosi Takarító Vállalat reklámja a '80-as évekből. Ilyen kéne nekünk! Ezzel szerintem még ma is el lehetne adni az árut! Nagyon állat! A másik pedig EZ, Tóta W. írta az Indexen Orbán helyzetéről. Szerintem világbajnok, és végre teljesen kiereszti magát az öreg Worluk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freaky.blog.hu/api/trackback/id/tr70186083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása