HTML

Villete

Egy okos egyetemista - politikáról, közéletről, sportról, kultúráról, magyarokról, franciákról... ami jó Firefox-ra optimalizálva

Linkblog

#57

2006.05.11. 20:04 hank_the_freak

A Tokaj-Hegyalja-Sárazsadány-Szárhegy-dűlői fehérbort a Fidesz vezérkara úgy hívja, hogy "a főnök bora". Többek között ezt tudtuk meg tegnap egy bormarketing előadáson, ahol a bor marketingje helyett inkább a borokról esett szó, persze ezt mi nagyon nem bántuk, főleg, hogy az előadó a végére hozott is kóstolóba egy kitűnő fehérbort - a fentit. A másik emlékezetes infó, amit megtudtunk az előadáson az az, hogy Kamocsai Ákos, aki a Hilltop-Neszmély tulajdonosa a Cserszegi Fűszerest Angliában "The Unpronouncable Wine" néven forgalmazta, és ez volt a sikerének egyik titka. Szóval, jó este volt tegnap.

Ami a mai napot illeti, egy, a demokráciaexportról szóló előadás után - amelyben a levont következtetésekkel nagyon sok helyütt nem értettem egyet - a délutánt a Margitszigeten töltöttük páran, és szerintem remek volt, régen jártam már a szigeten (úgy, hogy nem csak a Margithíd környékén - kb. 10 éve), és nagyon szépen meg van csinálva. Megfogalmazódott bennem, hogy a vizsgaidőszakban oda megyek ki tanulni. Persze csak amíg el nem kezdődik a foci vb. :)

Loituma - Leva's Polka mindenkinek ajánlom ezt a számot, finn nyelvű polka, én már vagy huszadszor hallom és még mindig tudok rajta röhögni. Aki teheti, töltse le, keressen rá, aztán max hangerő és hadd szóljon!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freaky.blog.hu/api/trackback/id/tr67186075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása