HTML

Villete

Egy okos egyetemista - politikáról, közéletről, sportról, kultúráról, magyarokról, franciákról... ami jó Firefox-ra optimalizálva

Linkblog

Just another day

2008.01.07. 14:53 hank_the_freak

Hogy mennyi hülyeséggel szembesül az ember egy átlagos munkanap alatt! Szombaton beültem a mikrofon mögé, és az asztalon egy maxira esett a pillantásom, és egy szörnyűségre bukkantam - emos tinizenekar, és még ismeretlenek! Hogy már a No Thanx-t is másolják (legalábbis kinézetre)! Szörnyű! Ráadásul itt valami zöld-nemzetikommunista emos cuccról van szó, mint mindjárt kiderül. Már a névadás is rendkívüli fantáziáról tanúskodik: "anti fitness club". Kár, hogy a sajtóhírt nem találtam meg, amit nyilván küldtek hozzá, de lehet hogy a papír szégyenében összegyűrte magát és a kukába ugrott.

Mindenesetre itt a myspace oldal, amíg elkészül a hivatalos honlap:
http://myspace.com/antifitnessclub

Sajnálattal láttam hogy a srácoknak már albumuk is van. Ehhez még nem volt szerencsém, de a maxiról amit küldtek, ajánlom figyelmetekbe az ilyen mély értelmű dalszövegeket:

"az élet tiszta mint a hó
s egy bolygó addig lakható
míg az a hol élsz nem eladó"

Vagy a rendkívüli észről tanúskodó "Kormányrendszer" c. opuszból:

"Szegénység, nyomor van a köbön.
Adó, áfa tele van a tököm!"

"Ha eltűnik a melós,
hát megbukik a rendszer.
Üvöltsük együtt: tudomány nem kell!!"

Látom a fejekbe nem is fért sok egyébként sem. A jövő ifjúsága, akik szavazhatnak. Na meg akik megveszik... Érdemes myspace-en böngészgetni egy kicsit a srácok ismerősei között. Fertelem. A végére egy poén: az emos az, akinek egyik szeme sír, a másik haj. Muhaha.


Persze utána egyből jobb kedvre derített a híresen hozzáértő MTI és a rádiós hírek. Az orrhangokkal, hadarós és elmegyógyintézeti ápoló módjára viselkedő hírolvasókkal operáló cég mai egyik szösszenete, a francia sajtót említve:

"...a baloldali LIBERÉSÖN..."

Ilyenkor mondom én azt nemes rokokós egyszerűséggel, hogy anyád.


És végül, ha már kultúra. Szeretném mindenki figyelmét felhívni ERRE a szavazásra, különösen a "Turbózombi, véruszkár" c. alkotásra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freaky.blog.hu/api/trackback/id/tr86288218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása