HTML

Villete

Egy okos egyetemista - politikáról, közéletről, sportról, kultúráról, magyarokról, franciákról... ami jó Firefox-ra optimalizálva

Linkblog

Tőkepiac és ötletbörze

2006.06.06. 12:53 hank_the_freak

Pénzügy után pénzügy! Nem is lehetne ennél üdítőbb elfoglaltságot találni most, hogy végre kisütött a nap! No de legalább tőkepiaci és vállalati pénzügyek (egy nagyon halvány fokkal jobb, mint a pénzügytan). A Eurosport is besegít, női meccsek vannak, Williams vs. Vaidisova, a Chatrier-n meg Safina gyepálja Kuznyecovát, egyszóval érdektelen.
Ami viszont érdekes, az az, hogy tegnap éjszaka elkezdtünk gondolkozni az ukrán túra folytatásán. Sikerült egy hasonlóan veszélyes, hasonlóan érdekes és hasonlóan 4500 kilóméter hosszú túraútvonalat kitalálni, amelyet vagy ősszel, vagy jövő nyáron szándékozunk megvalósítani. Íme:

 

 Az útvonal tehát - mint látható:

Budapest - Vajdaság - Belgrád - Nis - Szkopje - Szófia - Burgasz - Isztambul - Ankara - Eskisehir - Dardanellák - Thesszaloniki - Tirana - Podgorica - Dubrovník - Mostar - Szarajevó - Budapest

10 országot érintenénk, 4500 kilóméter a táv, és 4 tenger partján haladnánk el. Hát kell ennél több? Vajon Tatjána bírná-e a túrát? Egyelőre kérdéses, még az időpont is. De a megvalósítás egyre kevésbé!

Na, most pedig vissza a hitelek, egyenértékesek és kamatlábak világába!

2 komment

Címkék: egyetem utazas

A bejegyzés trackback címe:

https://freaky.blog.hu/api/trackback/id/tr96186065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hank_the_freak (hank_the_freak) 2005.11.24. 21:49:34

Hátööö a piac 5-össel kisebb gondok akadtak, de a tőke 3-masnak azért örülök így elsőre :) A templomban meg merünk fingani, pláne ha Tatjána olyan hangot ád hozzá mint Sztari Krivotuliban éjszaka a tolatásnál.

szityu (szityuu@yahoo.de) 2005.11.24. 21:49:34

Csá Kisandris!

Gondoltam megtisztellek már azzal, hogy én is teszek ide egy bejegyzést a sok-sok többi közé. Az új úticél nagyon fain, és meg is lehet csinálni, hiszen ahogy jóapám is mondotta volt hajdan: "Merni kell a templomban fingani!"
Remélem mostanra már be van írva a piacszerkezetek 5ös alád, és a mikró tanszék összes alkalmazottja írásban kérte az szíves elnézésedet!!! De lehet ez másként alakul:) üdv! szityu
süti beállítások módosítása