HTML

Villete

Egy okos egyetemista - politikáról, közéletről, sportról, kultúráról, magyarokról, franciákról... ami jó Firefox-ra optimalizálva

Linkblog

A történelem ismétli önmagát

2006.08.28. 15:32 hank_the_freak

Tegnap délután még én sem hittem volna, de tényleg. A sporttörténelem is tud ilyet. Mert ugye, pár kör után már temettem a Török Nagydíjat, sőt  már-már kezdtem magam szoktatni a gondolathoz, hogy ha sürgősen nem történik valami a Renault-nál, akkor bizony ez a világbajnokság elveszett.

Még jó, hogy néha a legnagyobb klasszisok követik el a legamatőrebb hibákat (mint jelen esetben a Schumacher-Ferrari páros). Sumi tudott róla hogy Massát is ugyanabban a körben hívják ki? Akkor miért ment fel rá? Miért nem várt? Nem tudott róla? Miért nem figyelmeztette a csapat?

Mindenesetre egy nagyon szép ajándék volt ez a sorstól - Alonsonak és nekem. Az már viszont tisztán Sumi hibája, hogy kicsúszott, és ez közel 6 másodpercébe került. Na de a vb arról (is) szól, hogy ki hibázik kevesebbet.

És akkor az utolsó 15 kör: a tavalyi év jutott eszembe, Imola. Ott 13, itt 15 kör, lényegében ugyanannyi, ugyanaz a felállás, ugyanúgy jobb a Ferrari, csak épp kétszer olyan széles a pálya. És lám: a történelem ismétli önmagát. Még fél óra múlva is remegett a kezem.

Most már maradhatnánk ezen a szálon. Ugyanis 11 évvel ezelőtt egy fiatalember szintén zsinórban kétszer nyert Renault-motorral szerelt autóval világbajnokságot. Michael Schumachernek hívták. Ha a cím igaz, most Alonso következik...

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: forma1

A bejegyzés trackback címe:

https://freaky.blog.hu/api/trackback/id/tr65186039

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Descubre esto 2018.02.02. 04:02:07

A tálibok cáfolják, titkosszolgálati források megerősítik, hogy meghalt Omar molla - softrapidsharecom

Trackback: Dibujos De Amor A Lapiz Para Mi Novio Faciles 2018.01.20. 16:04:54

Vélemény: Canon VS. Nikon. Melyik a jobb? - Fiatal riporter

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása