HTML

Villete

Egy okos egyetemista - politikáról, közéletről, sportról, kultúráról, magyarokról, franciákról... ami jó Firefox-ra optimalizálva

Linkblog

Quadkönyök

2006.10.13. 16:40 hank_the_freak

Ki gondolta volna, hogy a quadozás az ember kezét viseli meg leginkább? Tegnap a stábbal mentünk pár kört (pontosabban majd két óra hosszán át) a ceglédi quadpályán. Én meg annyira boldog voltam, hogy a szerda esti gyatra teljesítményem után még stábtag vagyok :) hogy tökig nyomtam a gázt (nem is tudom, ez padlógáz, vagy csuklógáz?), aminek azért meglett a következménye (1-2 kicsúszás, jobbkéz kvázi-elhalása). Lényeg az, ajánlom mindenkinek a quadot, aki teheti, próbálja ki.

Rombolni ugye, mindenki szeret, ez pedig azért némileg rokon azzal, hiszen egy nagyteljesítményű sárkapát vezet az ember, és padlógázzal (na most tényleg, mi ennek a neve?) rongyolhat át árkon-bokron.

Szólj hozzá!

Címkék: napjaim rulez

A bejegyzés trackback címe:

https://freaky.blog.hu/api/trackback/id/tr9186024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása