HTML

Villete

Egy okos egyetemista - politikáról, közéletről, sportról, kultúráról, magyarokról, franciákról... ami jó Firefox-ra optimalizálva

Linkblog

Máris vége?

2006.10.22. 22:45 hank_the_freak

Gyönyörű volt!

Annyira szép, hogy tizenkét év alatt először - és utoljára - Schuminak drukkoltam, hogy felkerüljön a dobogóra. Ha ugyanis a defekt nincs, még Massa is kört kap. De így kellett ennek lennie.

Ez az a tipikus helyzete a sorsnak, mikor mindenki kezet ráz mindenkivel, mindenki örül valaminek, és ez bizony ráfért már a Forma 1-re, főleg egy ilyen szezon után. Azt hiszem a Formula.hu írta másnap: "Massa győzött, Schumacher a legjobb, Alonso a bajnok", vagy valami ilyesmit. És tényleg.

Azt már hadd ne kelljen elmondanom sokadszor is, hogy a bajnok az, aki a legtöbb pontot gyűjti. És ez Alonso, aki maximálisan megérdemelte az idei címet (is). A konfiguráció ugyanis a motorból, a kasztniból, a gumiból és a pilótából áll. Ez a teljes évre vetítve a Renault-Alonso kombinációban volt a legjobb, ehhez kétség sem férhet.

Még valami: Massa visszalopta magát a szívembe ezzel a győzelmével, az "Alonso márpedig feltartott" össze-vissza hazudozása ellenére is (ez Monzában volt, ugye). Valahogy mindig felemelő, ahogy egy brazil győz. Barrichello esetében is így volt, hiába Ferrari mind a kettő.

 

És mi lesz itt jövőre! Räikkönen - a mai teljesítménye alapján is - megalázhatja az egész mezőnyt. Massa jó, és egyre jobb lesz. Ráadásul, mint mondtam, brazil, ez még egy kis plusz. Alonsot - annak ellenére hogy áruló - nagyon nehéz lesz nem szeretni a McLarenben, és ha még Hamilton is megérkezik, az egy új Senna-Prost párosítás lehet idővel. Hazai pályámon maradva, a Renault-nál Kovalainen kavarhatja fel az állóvizet.

És akkor ott lesz még Kubica, Rosberg... Bele sem merek gondolni! Azaz bele merek, és jó érzés :)

Szólj hozzá!

Címkék: forma1

A bejegyzés trackback címe:

https://freaky.blog.hu/api/trackback/id/tr32186018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása