HTML

Villete

Egy okos egyetemista - politikáról, közéletről, sportról, kultúráról, magyarokról, franciákról... ami jó Firefox-ra optimalizálva

Linkblog

Ó, ha rózsabimbó...

2007.07.18. 15:39 hank_the_freak

A magyar nyelvben néha születnek telitalálatok. Itt van pl. a "Süsü" szó. A jóindulató butaságot nem is lehetne tömörebben kifejezni. És milyen szépen ragozható: süsüség, süsü (mint melléknév), elsüsüsödik, süsül...

Nem is tudom, melyiket használjam a BKV új akciójára. Még mindig nem sikerült a légkondis villamost elkapnom, de azt már látom, hogy szeretett vállalatunk mivel szeretne egy kis extrát nyújtani azoknak, akik szintén nem élvezhetik a hűs szellőket.

Csukódnak az ajtók, és Bodrogi Gyula, azaz Süsü, elkezd énekelni, olyan süsü módon. "Én vagyok a híres egyfejű..." és egy pár szó arról, hogy kedves gyerekek, adjátok át a helyeteket az öregeknek.

Ha valaki Combinón utazik, miközben a légkondi nélküli izzadós szaunában arról ábrándozik, hogy néhány utastársa ó, ha rózsabimbó lehetne, feltétlenül figyelje ilyenkor az utasok reakcióit.

És rájön, hogy ez egy újabb süsüség volt.

Szólj hozzá!

Címkék: napjaim

A bejegyzés trackback címe:

https://freaky.blog.hu/api/trackback/id/tr30185967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása