HTML

Villete

Egy okos egyetemista - politikáról, közéletről, sportról, kultúráról, magyarokról, franciákról... ami jó Firefox-ra optimalizálva

Linkblog

#52

2006.04.20. 10:45 hank_the_freak

Az utóbbi napok az Ukrajnára való készüléssel teltek elsősorban. Na persze szakosodni is kellett meg ilyen apróságok, de hát kit érdekel az ilyesmi, mikor ma este felbőg az ezerkettes Lada motorja Budapest belvárosában és indulunk?
206 zöldhasú figyel a pénztárcámban, remélem elég lesz. Mindenki hoz magával ennyit, tehát összesen több, mint 800 dollárból gazdálkodunk. Plusz négy-öt napi élelem (pl. konzervek). Gyógysz@r, ruhák, stb, stb... Legszebb az volt, mikor ketten egyszerre szereztünk jack - kazetta átalakítót. Szép.

Vázlatos útiterv

Április 20: Budapest - Záhony

Április 21: Ungvár - Munkács

Április 22: Kárpátalja - Galícia - Lemberg felé

Április 23: Kijev

Április 24: Kijev

Április 25: Poltava - Dnyipropetrovszk

Április 26: Dnyipropetrovszk - Melitopol

Április 27: Krím félsziget (Szimferopol, Jalta)

Április 28: Krím félsziget (Szevasztopol, Bahcsiszeráj)

Április 29: Odessza - Tiraspol - Kisinyov

Április 30: Marosvásárhely - Kolozzsvár

Május 1: Nagyvárad - Debrecen - Cegléd ( -Budapest)

Hát körülbelül így fog kinézni a dolog. A "műsorváltozás" jogát fenntartjuk! Donyecket kivettük a túrából, de a lenti térképen (kicsit korábbi bejegyzés) azért kábé végig lehet követni. Lesznek képek, ha lesz netcafé, majd írok! Na kalandra fel!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freaky.blog.hu/api/trackback/id/tr28186080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása