HTML

Villete

Egy okos egyetemista - politikáról, közéletről, sportról, kultúráról, magyarokról, franciákról... ami jó Firefox-ra optimalizálva

Linkblog

Egy kis köz-játék

2006.06.03. 17:40 hank_the_freak

Valami csodálatos meccs megy a Eurosporton! Nagyon nehéz így az amúgy a pokol huszonnyolcadik bugyrából előrángatott pénzügytől, de a vizsgaidőszak úgyis remek alkalom a figyelem particionálására. Szóval, Nadal - Mathieu! Igazi gyönyörűség. Reggel még azt hittem, ez sima meccs lesz, és erre tessék: az első szett több, mint egy óra alatt Mathieu-é. Öt szettre tippelek (meg remélem is). Nem szoktak bejönni a megérzéseim, mondjuk. De kétszer egy nap az ember nem tévedhet! És ki mondta azt hogy a teniszt nem lehet vörös fejjel ordítva nézni? Apropó, vörös fej: ha már eléggé bepirosodtam, szarvakat növesztek, és akkor mehetek vissza a pokol bugyraiba a pénzügyhöz. Na tessék: ki van ez találva!

Szólj hozzá!

Címkék: egyetem tenisz

A bejegyzés trackback címe:

https://freaky.blog.hu/api/trackback/id/tr97186068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása