HTML

Villete

Egy okos egyetemista - politikáról, közéletről, sportról, kultúráról, magyarokról, franciákról... ami jó Firefox-ra optimalizálva

Linkblog

Excess almost all areas

2006.06.05. 00:11 hank_the_freak

Ja, míg el nem felejtem: ma - azaz már tegnap -meghallattam az új Scooter koncertalbumot az Excess All Areas címűt. DVD is kijött vele, az még nincs meg, bár napok kérdése. Negatívum, hogy iszonyat módon megvágták az anyagot, és bizony láttunk-hallottunk már jobb koncertfelvételt; amúgy a koncert anyaga eredetileg majdnem ugyanaz, mint a bécsi márciusi koncerté volt (amiről írtam is részletes beszámolót), na ahhoz képest meg, ami ott volt, kimondottan nagy a hangulathézag (jé, egy új szó, mostantól alkalmazom). A kevés pozitívum között megemlíteném Mantas gitárjátékának a CD-n is átütő erejét, valamint azt a számot, amit talán úgy neveznék: The Leading Horse (2006 Special Remastered Live Version). Az bizony odavág! Na azért Scooterről van szó, tehát rossz nem lehet: maradjunk abban, hogy kapnak tőlem egy 7,5/10-et. És most tessék csendben maradni karácsonyig. Vagyis nem: amíg a DVD-t kézhez nem kapom. Akkor majd újragondolom a dolgot.

Szólj hozzá!

Címkék: zene

A bejegyzés trackback címe:

https://freaky.blog.hu/api/trackback/id/tr55186066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása