HTML

Villete

Egy okos egyetemista - politikáról, közéletről, sportról, kultúráról, magyarokról, franciákról... ami jó Firefox-ra optimalizálva

Linkblog

Unalom

2006.06.22. 18:29 hank_the_freak

Olyan vicces, ha az ember dühös és buta. A Közgázon a lépcsőfordulóban ki van függesztve (volt) egy plakát, tegnapelőtt, hogy jön Gyurcsány és hogy miről fog beszélni. Közepére ráírva golyóstollal: "nem ezt ígérte!!!". Szóval vicces. :) A másik vicces dolog - ezt ma láttam - a Szabadság téren volt. Emberek egy csoportja Bush ellen tüntetett - az MTV székház előtt! :D Gyakorlatiasak,  végülis tudják, hogy amúgy le se szarná őket senki, így viszont sanszos, hogy valaki pont kinéz az ablakon egy kamerával. Mondjuk túl nagy publicitást így sem kapnának, tekitve a létszámot, ami úgy 6-8 között ingadozott. De ők nagyon hangosak voltak. "Hol a magyar pénz?" Meg valami olaj is volt a dologban.
Most meg épp hallgatom a tévét. Mintha a díszzenekar az Indiana Jones betétdalát játszaná... Hm, érdektelen. Annyit még, hogy tegnap nagy szenzáció volt hogy "történelmi jelentőségű" beszéd lesz. Azóta kiderült, hogy ez inkább történeti témájú. Gratulálok a tolmácsoknak. Ez már olyasmi, mint amikor az atrocitást állatságnak fordították a szlovák minisztériumban.

A vizsgák lementek, a piacszerkezetekről hosszan tudnék mesélni, nem teszem, mert annyira égő (legyen elég annyi, hogy 4x2 az nálam 2; és hasonlók). Stat 3, most már csak a szigorlat van hátra, hála a jó égnek, erre pedig ott van Kécske.

A focivébéről is akartam valamit írni, de annyira gyenge, hogy nem teszem.

Viszont végre megvan az Excess All Areas DVD, Record Express jóvoltából. Hát, sajnos néha igen nyilvánvalóak a vágások, és tényleg néhány jó rész hiányzik belőle, de az Encore-t azért minden tekintetben veri még így is! HH2004-et jó volt látni így is, nem csak hangról (bár most eszembe jutott, hogy St. Pöltenben láttuk mi az élőben már). Még egyelőre csak a koncertet néztem meg, a többiről majd később. Ja, az első sor tele van ismerősökkel, és tényleg túl sokat mutatják. Christianét a Stripped alatt érdemes figyelni, olyan félelmetesen buta képet vág, mint egy üzbég kecske, láthatóan fogalma sincs a szövegről. Christoph meg a Hyper Hyper és Move Your Ass alatt vág érdekes arcot. Mantas egyébként rengeteget tesz hozzá az egészhez, de ez Bécsben is így tűnt már. Most hogy megnéztem, meg pláne.

Ami a szakmát illeti, ki van dolgozva az új választási rendszer prototípusa, most tesztelem a 2006-os eredményekkel, régiós alapon. Egyelőre még nem tudok sokat mondani, még ha meglesz az eredmény is elemezni kell. És akkor még itt vannak a cseh és szlovák választások, szóval hajaj. Nyáron is szakmai program: július 12. és 16. között nyári egyetem. Ezenkívül meg elkezdtem munka után nézni. Szóval, van dolog. Na ennyi.

Szólj hozzá!

Címkék: zene napjaim politika foci egyetem

A bejegyzés trackback címe:

https://freaky.blog.hu/api/trackback/id/tr6186057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása