HTML

Villete

Egy okos egyetemista - politikáról, közéletről, sportról, kultúráról, magyarokról, franciákról... ami jó Firefox-ra optimalizálva

Linkblog

Értelmetlen és pofátlan

2006.08.14. 15:42 hank_the_freak

Tagcsere a Scooternél. Jay Froggal 4 év után szerződést bontottak, valószínűleg azért, mert már "hagyománnyá" vált a négyévenkénti tagcsere. Vérfrissítés a zenekarban.

Ezzel kapcsolatban sok mindent nem értek: Jay jól érezte magát ott, ahol volt, és személy szerint én is nagyon jóban voltam vele, közvetlen volt, látszott, hogy szereti amit csinál és tele van energiával. Miért kell lecserélni olyasvalakit, aki jól megállta a helyét?

Aztán meg az a szöveg a hivatalos honlapon: "a szólóprojektekre akar koncentrálni". Igen... és ez véletlenül pont 4 év elteltével jutott eszébe? Nevetséges...

Hosszú idő után először csalódtam a Scooterben.

 

Az új tag Michael Simon. Meglátjuk...

Szólj hozzá!

Címkék: zene

A bejegyzés trackback címe:

https://freaky.blog.hu/api/trackback/id/tr97186044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása