HTML

Villete

Egy okos egyetemista - politikáról, közéletről, sportról, kultúráról, magyarokról, franciákról... ami jó Firefox-ra optimalizálva

Linkblog

Álljunk alá!

2006.10.01. 13:19 hank_the_freak

Annak idején Tóta W. könyvében olvastam a 168 Óra paródiában egy ál-MSZP-hirdetést, nagyon tetszett: "Orbán Viktor egy görény, büdös a szája, hazudik, veri a gyerekeit..." stb. Lehet, hogy nem pontosan idéztem, viszont tényleg jellemző a dolog.

Az elmúlt napokban még nagyobbat nevettem, mikor láttam egy ilyet egy komoly újságban, ráadásul azok után, hogy az MSZP - teljesen jogosan - azt jelentette ki, hogy az önkormányzati választások nem az országos pártpolitikáról szólnak. A Népszabadságban ugyanis a következő állt: "Orbán Viktor hazudik!" - hatalmas nagy betűkkel, alatta kicsivel kifejtve (természetesen MSZP hirdetés részeként). Ez a magasba köpésnek és aláállásnak a minősített esete.

 

A hétvége más lúzerkedést is hozott, név szerint szeretett Renault-mét. Gyönyörű példája volt annak, hogyan lehet egy, már a zsebben lévő győzelmet eldobni magunktól. Alonso most kivételesen higgadtan nyilatkozott, de hát mást nagyon nem tehet, ha ezen bukik a Renault év végén, meg is érdemlik.

Briatore helyében a fél csapatot sortűz elé állítanám, miközben a "guminyomás" szót kell ütemesen skandálniuk. Ugyanis egy világbajnok csapat ilyet nem csinálhat. Egy versenyen kétszer pláne nem. "Elkúrtuk" - mondhatnánk.

Szólj hozzá!

Címkék: politika forma1

A bejegyzés trackback címe:

https://freaky.blog.hu/api/trackback/id/tr43186031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása