HTML

Villete

Egy okos egyetemista - politikáról, közéletről, sportról, kultúráról, magyarokról, franciákról... ami jó Firefox-ra optimalizálva

Linkblog

Zene füleimnek

2007.06.04. 23:00 hank_the_freak

...mármint az, hogy már csak egy vizsga, és átadhatom magam az imádott francia nyelvből való nyelvvizsgakészülésnek. De komolyan, örülök...

Addig is "csak" négy zenére futja, a következőkre:

 

Tracey Ullmann - Breakaway; Egy kis retró. Külön ajánlom a berendezés, a visszafogott smink és a mozgáskultúra alapos átvizsgálását. A fésűbeéneklés csúcs!

 

Debout sur le Zinc - Les mots d'amour; Franciául nem tudóknak is ajánlott. Sanzon + kis cigányzene, sajnos csak audio, aki megfejti, mit jelképez a képen az ülő srác, megjutalmazom.

 

A következő zene mintha csak az eddigiek ötvözete lenne, de nem találtam hozzá videót. Úgyhogy ITT meg lehet hallgatni. Louise Attaque - Amours. Kötelességem persze közölni, hogy 24 óra elteltével mindenki törölje, bármilyen jó :)

 

És végül: sok ilyen videó van a Youtube-on, és a legtöbbjük tucat. De azért néha ráakad az ember az ilyen szépségekre :)

Mára ennyi, bonne soirée!

Szólj hozzá!

Címkék: zene

A bejegyzés trackback címe:

https://freaky.blog.hu/api/trackback/id/tr41185985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása