HTML

Villete

Egy okos egyetemista - politikáról, közéletről, sportról, kultúráról, magyarokról, franciákról... ami jó Firefox-ra optimalizálva

Linkblog

#18

2006.03.08. 18:59 hank_the_freak

Az előttem álló egy hétben két jelentős esemény is lesz.

Az első vasárnap: kezdetét veszi ugyanis az év sporteseménye, a 2006-os Forma 1-es világbajnokság. Jó, persze igazából nem vasárnap, hanem már pénteken, sőt, már csütörtökön, ha úgy vesszük. Most tehát akkor bocsátkozzunk egy kis esélylatolgatásba. Első és legfontosabb: Schumacher az évad végén szerintem 100% hogy visszavonul. Ha nyer, azért, ha nem, azért. Kizártnak tartom, hogy a Toyotához, esetleg a Red Bull-hoz tartana. De ne szaladjunk ennyire előre, lássuk az idénynyitó esélyeit. A Renault - szvsz - ennek az évnek is abszolút favoritja, szépen csendben sikerült megint ütőképes kocsit összehozni. A Honda a másik, aki idén nagyon ott lehet, bár szerintem egy év még mindenképpen kell, hogy összerázódjon rendesen a csapat. A McLarennél nem látom azt a megbízhatósági fejlődést, ami ahhoz kéne, hogy Raikkönen nyerjen, ő amúgy is egy örök vesztes benyomását kelti. Nagyjából mint Stirling Moss, vagy Mansell (igaz, neki azért kínkeservesen sikerült). Még a Ferrari... nem hiszem, hogy MS egy év kihagyás után, így páyafutása vége felé még egyszer nyerni tudna. Inkább valamelyik fiatal. Még talán a Williams okozhat meglepetést, a kis Nicoval. Aki egyébként egy évvel, ha idősebb nálam. Ez azért így kemény. A McLarennek pedig bizony a kurva anyját, mert elszedte a Renault-tól Alonsot. Így dióhéjban ennyit a téli holtszezonról. Ja és persze továbbra is:

A másik jövő kedden lesz: Bécs, Gasometer-B, Scooter-koncert. A szokásos első sor, transzparenslengetés, kiabálás, tombolás, már nagyon várom :) Egyébként a helyről annyit, hogy a régi bécsi gázlámpákhoz tárolták ott a gázt, és utána alakították át a 4 épületet kulturális központtá. Ami engem meglepett, hogy a Gasometer B-ben többek között egy kolesz is van. Ezek után már simán kimennék Bécsbe tanulni :) Kívülről amúgy ilyen a hely:

Végül, de nem utolsósorban, megvan a politológia TDK címe: "Fékek és egyensúlyok, avagy a választási rendszer hatása a politikai folyamatokra - Magyarország kontra Visegrádi Országok összehasonlításban". Már a konzulens is megvan, így hát csak bele kell vágni. Mára ennyi.

Ja, és boldog nőnapot minden nőnek! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freaky.blog.hu/api/trackback/id/tr98186114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása