HTML

Villete

Egy okos egyetemista - politikáról, közéletről, sportról, kultúráról, magyarokról, franciákról... ami jó Firefox-ra optimalizálva

Linkblog

#58

2006.05.15. 17:21 hank_the_freak

Az ember mindig örül, ha valami jó dologban vesz részt. Ja, és el ne felejtsem, Alonso is győzött a hétvégén. Elvileg jókedvűnek kellene lennem, és mégsem vagyok, talán, mert az EVK-s felvételin, úgy tűnik, nem voltam szimpatikus - azaz nem jött össze a szakkoli.

Péntek este viszont egy kimondottan csodálatos momentummal indult a rádió 11. születésnapja. Vetélkedő a 11. osztályosoknak. Meg kell mondjam, minden várakozásomat felülmúlta a dolog. Négy részből állt a vetélkedő, minden csapatnak 6-6 "fele se igaz" kérdés, 5-5 "ki a párja" típusú pörgősebb kérdés (így volt meg a 11 villámkérdés), valamint 2 kreatív feladat. Voltak bizonyos félelmeim a középiskolások hozzáállásával kapcsolatban, de meg kell követnem mindenkit, mert iszonyat jó fejek voltak. Annyira, hogy - ha lenne vállakozó rá (és ez volt a legnehezebb az egészben) - akkor ezt havonta meg kellene ismételni. Mindenesetre rajta leszek.
Szombat-vasárnap aztán folytatódott a dolog, reggel 9-től este 7-ig non-stop pörgés. Sokkal simábban ment, mint egy éve, bár a webkamerával azért sűrűn adódtak gondok, de ezt már megszoktuk. Kezd az is hagyománnyá válni, hogy a születésnapokon magamra öltök valami hülye maskarát, tavaly pl. a tízéves hirdetőoszlopot, idén meg pingvinjelmez volt soron, de ez végülis nem gond, csak meleg volt nagyon. Az viszont abszolút pozitívum, hogy nem kellett akkora nagyüzemben gyártani a játékokat, mint tavaly: egyszóval több minden el volt rendezve előre. A kamu-hét-kérdése, egészen pontosan a hozzá való viszonyulás viszont negatívan változott, ami a ceglédieket illeti, valahogy nem igazán akartak olyan kamukérdésekre válaszolni, mint a "mit szól hozzá hogy a termálfürdő mögötti tó területére 11 bütykös hattyút telepítenek". Na ezzel együtt azért nagyon jó volt az egész... és persze fárasztó. De arra már 2 nap múlva nem fogok emlékezni, hogy mennyire fáradtam ki.
Ja és igen, a korona: egyre inkább érzem, hogy idén MS és Alonso között fog eldőlni a világbajnokság, na mondjuk ezt így most kijelenteni olyan, mintha feltalálnám a spanyolviaszt. Annak viszont örülök, hogy Alonso olyan vastagon verte Sumit, mint ahogy fordítva történt az előző versenyen. Ezzel együtt elég unalmas volt a nagydíj, de valahogy ez nem bántott.

Na, vágjunk neki a jognak (azaz újra, mert már bele lett vágva kora délután), mert nyolc nap, és számot kell adni. Lényeg, hogy nem félek tőle.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freaky.blog.hu/api/trackback/id/tr32186073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása