HTML

Villete

Egy okos egyetemista - politikáról, közéletről, sportról, kultúráról, magyarokról, franciákról... ami jó Firefox-ra optimalizálva

Linkblog

Egyveleg

2006.12.07. 12:07 hank_the_freak

A keddi Magyar Nemzetben egy fiatal alkotmányjogász írja, hogy Sólyom László nyugodtan leválthatná Gyurcsány Ferencet, mert ez ugyan alkotmányellenes, de az államfő alkotmányos felelőségrevonásának kezdeményezéséhez kétharmad kell a Parlamentben és ez úgysem lesz meg. Így aztán sértsen csak nyugodtan Alkotmányt a volt AB-elnök, nem lehet következménye.

Hát, a hülyeséget megszoktuk már, pozitívum, hogy alá is írja. Hozzáteszem, elméletben tényleg lehetséges ez, de hogy következményei lennének, méghozzá katasztrofálisak, az hétszentség (min. alkotmányos válság - mert ugye az AB attól még a helyén van). Még szerencse, hogy Sólyom általában intelligensebb emberekre hallgat.

 

Tegnap észrevettem valami furcsát. Bár lehet, hogy nem kéne meglepődnöm rajta. A szobában a tévében ment a Balázs-show (igen, ez minket minősít), s itt ha figyelmesen megnézi az ember a díszletet, felfedezhet egy "Magyar Állam- és Jogtörténet" című piros fedelű könyvet a polcon. Én értem, hogy a színe jól megy a zöld háttérhez, de vajon ki lepődne meg jobban, Balázs, vagy a nézők, ha egyszer valamelyik vendége lekapná a polcról hogy jogi precedenst keressen?

 

Végül két zenét ajánlanék a blogolvasók szíves figyelmébe. Mindkettőből hatalmas sláger lehet, ha nem tűnnek el a süllyesztőben, mint annyi más jó zene.

 

Nelly Furtado - All Good Things: egy nagyon kellemes, zeneileg is jól összerakott szám, aki eddig ismerte Nelly munkásságát, az felejtse el, és hallgassa meg ezt a számot. Külön pikantériája még, hogy ha rádióban játszom, átlagosan kétszer kapok szívrohamot közben, mivel két olyan rész van benne, ami olyan, mintha ugrana a CD.

 

My Chemical Romance - Welcome to the Black Parade: no hát ez meg az új évezred Bohemian Rhapsody-ja (Süvi szavaival - egyébként tényleg). Hol volt eddig ez a zenekar? Bár nem tudom, a többi számuk is ilyen hihetetlenül jól össze van-e rakva, ez mindenesetre igen, szóval hangerő fel, léggitár be, és tessék hallgatni!

---------

Revisited: sok embert idegesített, hogy egyből elindul a zene, ezért kivettem. ITT tessék megkeresni, akit még érdekel.

Szólj hozzá!

Címkék: zene politika rulez

A bejegyzés trackback címe:

https://freaky.blog.hu/api/trackback/id/tr82186002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása