HTML

Villete

Egy okos egyetemista - politikáról, közéletről, sportról, kultúráról, magyarokról, franciákról... ami jó Firefox-ra optimalizálva

Linkblog

Azok a kilencvenes évek...

2007.07.21. 19:51 hank_the_freak

Megígérem, hogy holnap végre írok a Forma 1-ről is, még mielőtt lelépnék a messzi moldáv földre, de előtte muszáj megosztanom Veletek valamit.

Hülye érzés, hogy huszonévesen már elkezd az ember nosztalgiázni, de ha egyszer muszáj... Szóval a Youtube-on végre rátaláltam arra a felvételre a 90-es évekből, amit már évek óta kerestem. Sajnos azt kell mondanom, hogy akkor, a régi szép időkben még tudtak nevettetni szilveszterkor - és volt egy-két olyan év, mikor Kern András csinálta a műsort, majdnemhogy egymaga, méghozzá nagyon jól. Nem tudom, hányan emlékeznek még a 90-es évek közepének témáira, figuráira, műsoraira, de a következő Youtube-os videók megtekintése után én ugyanúgy szakadtam a nevetéstől, mint akkor, 1994-ben, 8 éves kiskölyök koromban. Az első tehát az 1994-es híres álhíradó, három részben (az elsőt beszúrom) de fenn van az 1995-ös műsor is, mikor Bokros Lajosról szedi le a keresztvizet Kern, és a fergeteges Nekem Ezek Mesélhetnek 1997-ből, a Magyar Televízió műsorainak paródiájával. Sőt, még az első álhíradó is fenn van 1990-ből. Röhögjünk együtt azon a kérdésen hogy "A Vigasz Alapítvány ön által felügyelt törzstőkéjének jelenlegi dokumentációja, ha mondjuk hideg van és hull a hó, és számon tartanak 5000 hajléktalant, akkor önnek hányas a lába, ugye?"

Szólj hozzá!

Címkék: rulez

A bejegyzés trackback címe:

https://freaky.blog.hu/api/trackback/id/tr25185965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása